Sök

Det har varit tyst länge här nu under vintern/våren men det har inte hänt särskilt mycket. Livet rullar på och ponnyerna har tricktränat mycket. Sommaren närmar sig och vi ser fram emot att betäcka Vildängens For your eyes only och Vildängens Florenzia med fina hingsten Skäpperöds Rex. I övrigt så har vi börjat tjuvsitta lite på Lótus inför inridningen vilket har gått som en dans.

Vi bjuder på lite bilder från trickträning med våra minishettisar i en buga.
Nu har vi varit lite tysta här på bloggen ett tag då det inte har hänt så mycket hos oss såhär i vinteritder. Vi kan dock lyckligt välkomna vårt nya avelssto Vildängens For your eyes only RS 6909. Hon är en brunskimmel, storlek mini. Visad med upp till 41 poäng och en championtitel som föl. Hon är född 2010 och kommer liksom Flizan att betäckas i sommar. Det lutar för tillfället mot att det blir Skäpperöds Rex som båda flickorna får träffa.


Idag visade vi Vildängens Florenzia igen, inga särskilt stora förhoppningar med tanke på hur det här året sett ut. Då vi enbart hade den här och nästkommande utställning i November kvar så blev vi både glada och stolta när Flizan fick ännu ett guld och därmed kan titulera sig ett diplomsto nu! Hon fick de fina poängen 9+8+8+8+7=40 poäng, lite snörpligt på traven som vi faktiskt vet är fantastiskt bra på en bra dag. Men vi är riktigt glada för hon kändes trots allt lite seg på dagens utställning. Vår fina Flizan!


logga.png