top of page
Sök

Vi njuter för fullt av sommaren som sakta men säkert börjar visa sitt vackra ansikte. Dagarna är längre och varmare och hästarnas päls sätter sig som klister på kläderna. Snart är det dags för sommarbete och vi njuter och myser med vår underbara lilla Izzie. Hon växer så det knakar och är otroligt framåt och otroligt social. Förhoppningsvis så ska vi introducera Tilly (Seijsing's Lady Lithium) för mor och dotter snart också.Den här veckan har varit en riktig berg- och dalbana. Jag (Emelie) har cancer, vilket också är anledningen till att vi inte har uppdaterat bloggen så mycket den senaste tiden. Förhoppningsvis blir det lite skärpning på oss nu. Vi har fölvakat för fullt och 04:45 den 9/5 födde Vildängens Florenzia ett underbart litet musblackt sto. Den här lilla damen har fått namnet Grenrydas Felicity Dawn. Hennes namn är något av en hyllning till vår fina golden retriever som somnade in samma dag som Izzie (Som blivit hennes smeknamn) föddes. Så vi säger farväl till vår trogne guldklimp och välkommen till vår lilla silverflicka.


Mycket har hänt sedan vår senaste uppdatering, det mesta har varit lite tråkigheter och därför har det inte funnits så mycket motivation till att uppdatera om det. Vilja drog på sig en skada i hagen, en liten liten stickskada som nådde leden, vilket ledde till spolning under sedering och en lång väg tillbaka. Nu är hon helt återställd och sitt gamla glada jag igen. Vi har även blivit av med vår fina Festis som fick flytta tillbaka till sin uppfödare efter att vi upptäckt ett missljud på andningen vilket behöver kollas upp, detta inklusive ett fånganfall. Hon får nu chansen att återhämta sig hos Frida som fick tillbaka henne av oss. Vi har haft tio väldigt fina månader med henne även om det inte blev som vi tänkt oss.


Inget av ministona tog sig i år med Robbie Williams och troligtvis så blir det en typ av mellanår nästa år. Inga ston kommer troligtvis att betäckas utan vi kommer ta ett lugnt år och fokusera på att bara ha det bra med alla våra hästar. Vi letar för närvarande efter ett nytt ministo och har en kontakt med ett stuteri som har ett otroligt fint litet sto född 2021 som vi är mycket intresserade av, håll tummarna för att detta kan bli av intresse.


I övrigt önskar vi er alla God jul och ett mycket gott nytt år!


DSC_2846.png
bottom of page