top of page
Sök

Mycket har hänt sedan vår senaste uppdatering, det mesta har varit lite tråkigheter och därför har det inte funnits så mycket motivation till att uppdatera om det. Vilja drog på sig en skada i hagen, en liten liten stickskada som nådde leden, vilket ledde till spolning under sedering och en lång väg tillbaka. Nu är hon helt återställd och sitt gamla glada jag igen. Vi har även blivit av med vår fina Festis som fick flytta tillbaka till sin uppfödare efter att vi upptäckt ett missljud på andningen vilket behöver kollas upp, detta inklusive ett fånganfall. Hon får nu chansen att återhämta sig hos Frida som fick tillbaka henne av oss. Vi har haft tio väldigt fina månader med henne även om det inte blev som vi tänkt oss.


Inget av ministona tog sig i år med Robbie Williams och troligtvis så blir det en typ av mellanår nästa år. Inga ston kommer troligtvis att betäckas utan vi kommer ta ett lugnt år och fokusera på att bara ha det bra med alla våra hästar. Vi letar för närvarande efter ett nytt ministo och har en kontakt med ett stuteri som har ett otroligt fint litet sto född 2021 som vi är mycket intresserade av, håll tummarna för att detta kan bli av intresse.


I övrigt önskar vi er alla God jul och ett mycket gott nytt år!


De senaste dagarna har vart otroligt regniga vilket ledde till att diket som ska leda bort vattnet från vårt stall blev översvämmat. Detta i sin tur, ledde till att våra hagar förvandlades till en enda stor sjö och hästarna blev tvungna att stå inne två nätter och en dag. Helt värdelöst men det torkade som tur var upp väldigt fort och igår var hästarna ute som vanligt igen. Emilia passade på att ta lite bilder på det glada gänget i hagen. För övrigt så vet vi att både Festis och Flizan har blivit betäckta, nu kan vi bara hålla tummarna att båda tjejerna tar sig och kan få två fina föl nästa år e: Robbie Williams.


För ett tag sen så fick vi förfrågan om att låta Butter stå modell i körsbärsblommen för fantastiska fotografen Jenna Vainionpää och vi tackade givetvis ja! Pimpad och redo så åkte vi till stadsparken i Eskilstuna och fick lite bilder tagna. Vi blev helt förälskade i bilderna och måste ju såklart givetvis dela med oss av resultatet här. Så nedan finner ni lite bilder fotade av Jenna på vår vackra Vildängens Nutter Butter.


DSC_4916.png
bottom of page